Onze systemen tegen inbraak zullen pogingen tot indringing opsporen, centraliseren en doorgeven

Zoekt u inbraakbeveiliging waarop u kan vertrouwen? Spans Protection uit Overijse installeert alleen geavanceerde technologie van beproefde merken. Deze beveiligingssystemen beschermen uw woning of bedrijf perfect.

Interesse in onze inbraakbeveiliging? Maak een afspraak met een preventieadviseur.

Onze aanpak: inbraakbeveiliging in 3 stappen

STAP 1: OPSPOREN

Inbraakdetectie kan op drie niveaus gebeuren, namelijk:

  • PERIFERISCH: De omgeving van een pand wordt beveiligd en de bewoner krijgt een waarschuwing bij naderend gevaar.
  • PERIMETRISCH: De toegang tot een pand wordt beschermd. Hierbij is het belangrijk ALLE ramen en deuren te beveiligen. Spans Protection beschikt over een heel gamma in- en opbouwmagneetcontacten en speciale poortcontacten om ramen en deuren te beveiligen. Onze akoestische detectoren en trildetectoren sporen glasbreuk op.
  • VOLUMETRISCH: Wij installeren bewegingsdetectoren in de te beveiligen ruimtes, die de aanwezigheid van personen opsporen. Wij gebruiken deze methode veel omdat het de meest rendabele manier van inbraakbeveiliging is. Spans Protection beschikt over materiaal waarmee bewegingen op 10, 20 tot zelfs 60 meter opgespoord kunnen worden.

 

STAP 2: CENTRALISEREN

Spans Protection zet een centrale in het beveiligde pand waarin alle informatie verzameld wordt. Een noodvoeding is standaard meegeleverd. Eenvoudige bediening via één of meerdere codeklavieren. Vanuit deze centrale worden ook de alarmmeldingen gestuurd.

 

STAP 3: DOORGEVEN

Het signaleren van een inbraak gebeurt op verschillende manieren:

  • Een binnensirene om de inbreker te verjagen.
  • Een buitensirene en een zwaailicht om omwonenden te waarschuwen.
  • Een rechtstreekse telefoonlijn naar u of een dispatching.

 

Spans Protection is een erkend installateur en beschikt over INCERT, hét kwaliteitslabel voor beveiliging dat garandeert dat onze producten en diensten van de hoogste kwaliteit zijn.

INCERT logo

 

 

 

Bel of e-mail ons

Specialist in inbraakdetectie in Overijse

Onze specialisten in inbraakbeveiliging werken al sinds 1984 vanuit de regio Brussel/Vlaams-Brabant/Waals-Brabant. Wij werken voor bedrijven en particulieren in heel België. Wij adviseren en installeren. Kies zekerheid, kies Spans Protection.

Vraag uw offerte aan

Spans Protection