Uw beveiligingsbedrijf in Overijse sinds 1984

In 1984 begon Spans Protection met het veiliger maken van gebouwen in heel België. ‘Veiligheid is maakbaar,’ is ons motto. Daarvan zijn wij nog steeds overtuigd, ook na ruim 35 jaar.

Vanaf 2021 is Spans Protection onderdeel van Scutum. Lees meer.

Wist u dat… Spans Protection beschikt over het kwaliteitslabel INCERT?

Gecertificeerd door INCERT

Spans Protection is de trotse bezitter van het certificaat van INCERT. Dit is het belangrijkste kwaliteitslabel voor elektronische beveiliging en in sommige gevallen noodzakelijk voor de verzekeringsmaatschappijen. We zijn gecertifieerd INCERT-installateur onder nummer B-1552.

Persoonlijk contact tussen u en ons

Uw wensen staan voorop en daarom is persoonlijke communicatie van groot belang. Uw vragen worden behandeld door één persoon, wat resulteert in een individuele en aangename service met een goede opvolging.

Altijd maatwerk

Offertes voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole zijn gebaseerd op grondplannen of een bezoek ter plaatse. In overleg met u wordt gezocht naar een optimale beveiliging binnen het budget.

Dag en nacht helpdesk

Als wij een beveiligingssysteem in gebruik nemen, sluiten wij met de klant een onderhoudscontract af. Wij komen dan jaarlijks langs om het systeem grondig te controleren en eventuele problemen te voorkomen. Ook kunnen wij dan het systeem aan eventuele nieuwe voorschriften aanpassen. Op basis van dit onderhoudscontract garanderen wij u dat problemen nog dezelfde dag opgelost worden. Onze wachtdienst staat 24 uur op 24 én alle dagen van het jaar paraat.

Vraag uw offerte aan

Beveiligingsspecialist in Overijse

Onze specialisten in beveiliging werken al sinds 1984 voor bedrijven en particulieren in heel België. Wij adviseren en installeren. Kies zekerheid, kies Spans Protection.

Offerte aanvragen

Spans Protection