Branddetectiesystemen ontdekken en melden brand in uw gebouw

Risico’s nemen als het om brand en uw veiligheid gaat is onnodig. Laat onze branddetectiesystemen installeren in uw huis, kantoor of industriële ruimte. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid: Spans Protection zorgt ervoor.

Offerte aanvragen

Branddetectiesystemen werken preventief en kunnen u geld en menselijk leed besparen

Hoe onze brandbeveiliging werkt

Voor onze systemen voor brandbeveiliging gebruiken we detectoren. Al naargelang de situatie zijn dit rook-, hitte- of vlamdetectoren. Ook manuele meldpunten kunnen geplaatst worden (de bekende “breek het glas”-drukknoppen).

In functie van de omvang van de installatie wordt er gekozen voor de conventionele centrale of de analoge. Bij analoge systemen, bedoeld voor grotere installaties, gaat elke detector individueel zijn status van vervuiling, gevoeligheid, enzovoort, doorgeven aan de centrale. Het grootste analoge systeem dat door ons geplaatst werd, bevat 750 van deze detectoren. Zodra een begin van brand wordt waargenomen, wordt dit door sirenes en eventueel telefoonkiezers aan u gemeld.

Spans Protection kan de installaties uitvoeren volgens de NBN-S2100 -reglementeringen en deze ook laten goedkeuren door een erkend keuringsorganisme (ANPI). Dit soort installaties wordt vooral gebruikt in KMO’s, maar is ook toepasbaar in particuliere woningen.

Bel of e-mail ons

Specialist in branddetectie in Overijse

Onze specialisten in brandbeveiliging werken al sinds 1984 vanuit de regio Brussel/Vlaams-Brabant/Waals-Brabant. Wij werken voor bedrijven en particulieren in heel België. Wij adviseren en installeren. Kies zekerheid, kies Spans Protection.

Vraag uw offerte aan

Spans Protection